Klart Eg kan!

Som jeg har nevnt tidligere er jeg ansatt i en av Norges største barnehager. Min arbeidsplass er faktisk den nest største barnehage her i Norge. Der vi rommer godt over 400 barn, fordelt på 7 selvstendig team.

I barnehagen er min jobb sammen med andre medarbeidere å påvirke og støtte barn til å bli den beste utgaven av seg selv. Der vi med tett sammarbeid med hjem skal finne gode måter å gjøre dette på.

Vårt fokus i barnehagen er å skape et trygt og godt miljø får hvert enkelt barn. Vårt hovedfokus er barnet og at barne får det så godt som mulig.

Å ikke minst men viktig er å forberede barna så godt som mulig til skolen.

Men nå blir det mye reklame for barnehagen. Men samtidig så er dette med barnehage hverdagen veldig viktig. Det er også veldig viktig får meg å fortelle landes uvitende om hva barnehagen i dag betyr og hva vi står for. Fordi barnehagen har forandret seg masse  de siste 10-15 åren. Barnehagen er ikke lenger bare ett oppholdssted mens foresatte er på jobb.

Nå jobber jeg på en base der de største barnehagebarna er. Vi jobber mye med følelser, vennskap, sosialisering, klart jeg kan/la meg klare selv.

På nrk super går det en kjempe fin serie som heter 'klart Eg kan'.  Vi ser en episode eller to hver fredag.

Denne serien er fantastisk.
Serien handler om barn som tar utfordringer som å stå på vannski, svømme lange distanser, dans og mye, mye mer. . Denne serien viser ett lite glimt om hvor mye små barn kan få til med bare litt hjelp og vilje.

Barn kan og barn vil klare ting selv!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kamira

Kamira

26, Oslo

welcome to my blogworld! Enkelt om meg: glad og blid med et tuch av "autisme" og kvinnelige hormoner!

Kategorier

Arkiv

hits